Grey cast iron parts
Prototypes
Medium and high volume production of aluminum castings
Tool body blanks
Aluminum casting
Tool design

Prototípus gyártás

Kreativitás, tapasztalat, rugalmasság - három követelmény, ami eredményessé teheti közös elképzelésünket!

Az egyre növekvő egyedi igények kiszolgálása érdekében öntödénk 2010-től a prototípusgyártás terén is igyekszik kiszolgálni megrendelőit. A technológiának köszönhetően teljes körű segítséget nyújtunk az elgondolástól egészen a késztermékig.

öntöde

A prototípusgyártás bevezetésével már a tervezési stádiumban megelőzhetők azok a problémák, melyek hagyományos esetben csak a nullszériát követően derülnének ki. Ezzel az eljárással a ráfordított idő és befektetés is csökken, míg a késztermék majdnem mindenben megegyezik a későbbi alkatrésszel.

öntöde

Esetünkben nem feltétel, hogy csak azokkal a profit orientált igényekkel foglalkozzunk, melyek később közepes ill. nagy szériában kerülnek megrendelésre.

Minden egyes darab kihívás, ugyanolyan törődést igényel, mint sorozat gyártott társai. Már az első ötlet megfogalmazódását követően közösen elemezzük elképzelését személyesen, telefonon vagy e-mailben, dokumentációt cserélünk, napi kapcsolatban maradunk.

öntöde

Minden elképzelés - amit a jövőben öntészeti technológiával terveznek előállítani - alapja egy használható gyártóeszköz. Ennek a tervezésében és kivitelezésében átvállaljuk az összes teendőt  és törekszünk a lehető legrövidebb időn belül átadni a munkadarabot, igény esetén megmunkálva és felület kezelve is. Az, hogy nyers öntvényt vagy készterméket szeretne, csak Önön múlik. Az alkatrész készülhet vasból, de lehet többfajta alumíniumötvözetből is. Átvehető telephelyünkön, igény esetén Önhöz szállítjuk, ha szükséges, futárral küldjük - mindezt a lehető legrugalmasabban.

Az ár minden döntés legérzékenyebb része. Költséghatékony megoldást kínálunk, ha elképzelése beleillik profilunkba, így tudunk a leghatékonyabban segítséget nyújtani a növekvő, kifejezetten egyedi megkereséseknek is.

GRE-GA Öntöde Kft.